Skip to main content

UGE 2

Mandag 6. Januar

Lasagne m. Grana og hjemmelavet pesto

Vegetar

Vegetarisk lasagne m. revet mandler og hjemmelavet pesto

Tirsdag 7. Januar

Stegt flæsk med det hele

Vegetardag

Paneret knoldselleri med stegte kartofler, ristet spidskål & svampe sauce

Onsdag 8. Januar

Citrus og Timian kylling med rodfrugter, kartofler og sauce på mørk øl

Vegetar

Svampe Wellington med rodfrugter og hjemmelavet sauce på mørk øl

Torsdag 9. Januar

Hakkebøf m. bløde løg, stegte timian kartofler, hjemmesylt & brun sauce

Vegetar

Grøntsagsbøffer med bløde løg, timian stegte kartofler, hjemmesylt & brun sauce

Fredag 10. Januar

LUKKET

(Privat arrangement)

Vegetar

UGE 3

Mandag 13. Januar

Kyllingespyd med stegte kartofler bagte gulerødder og aioli

Vegetar

Portobellosvampe med bagte gulerødder stegte kartofler og aioli

Tirsdag 14. Januar

Tandoorigris m. sauteret grønt, ris, koriander og nødder

Vegetar

Tandoorikartofler, grønne bønner, ris og sauteret grønt, koriander og nødder

Onsdag 15. Januar

Pulled-turkey-barbecue-burger hjemmelavet fritter

Vegetar

Spicy rødbedebøf-burger med hjemmelavet fritter

Torsdag 16. Januar

Stegt kulmule med palmekål, pommes pure, hvidvinssauce skilt med purløgs olie

Vegetar

Forårstærte med mix af svampe, spinat, krydderurter & beuree blanc

Fredag 17. Januar

Kyllingefrikassé med ris & toppet med krydderurter

Vegetar

Vegetariske tarteletter